Grahns Bilar

Kisa

Serviceerbjudanden

SERVICEERBJUDANDEN

Här hittar du våra aktuella serviceerbjudanden.

Hjulskifte

Börjar det bli dags att byta hjul på bilen? Låt våra utbildade tekniker hjälpa dig med hjulskiftet – snabbt, smidigt och prisvärt.

BOKA HJULSKIFTE

Fastpris på service hos Peugeot

Nu gör vi på Peugeot det ännu lättare för dig att ta del av vår service – för din trygghet och bekvämlighet. Det ska aldrig vara krångligt att få prisvärd service hos oss på Peugeot. Därför erbjuder vi nu fastpris på utvalda servicetjänster – så att du omedelbart vet vad som ingår i din service och till vilket pris.

Läs mer om fastpris och se priserna

BOKA SERVICEVindruta

Ett stenskott i vindrutan är olyckligt och kan i värsta fall växa till en större spricka som försämrar sikten under körning. En snabb och smidig reparation är i sådana fall nödvändig. Känn dig trygg med att du då får bästa möjliga hjälp från Peugeot och våra specialister när du besöker oss.

Läs mer om vindruta

BOKA SERVICEBromsbyte

Dags för nya bromsar? Våra utbildade tekniker byter dina bromsbelägg och dina bromsskivor som sitter på framhjulen på din bil. Detta görs alltid med originaldelar som är producerade och testade för just din Peugeot. Kamremsbyte

Kamremmen är en av de viktigaste delarna av motorn och behöver bytas ut enligt utsatta intervaller. Vår kunniga personal kontrollerar när det är dags för ett byte – sedan kan själva bytet genomföras till ett fastpris.

BOKA SERVICE